Fit czekolada orzechowa przepis – nie dość, że czekolada jest przepyszna to jeszcze jest zdrowa. Do zrobienia jej potrzeba tylko czterech składników i blendera.
Fit czekolada orzechowa przepis
- 2 łyżki masła orzechowego
- 40 g odżywki białkowej waniliowej lub neutralnej
- łyżka oleju rzepakowego
- łyżka kakao
Potrzebny czas: 10 minut
Przygotowanie
- Czekolada
Wszystko ze sobą blendujemy, wlewamy do foremki i wrzucamy do zamrażarki.
- Przechowywanie
Czekoladę przechowujemy w zamrażarce lub lodówce, ponieważ się szybko topi. Całość ma 476 kcal, B:36.7, T:32.1, W:14.4. Smacznego!

Sprawdź resztę moich przepisów z pewnością znajdziesz coś dla siebie!
Zapraszamy na nasz instagram https://www.instagram.com/roksanaptaszek/
Czy odżywkę trzeba w czymś rozrobić? Zrobiłam według przepisu i wyszło strasznie gęste.
Trzeba tylko wszystko zblendować i trzymać w zamrażarce bo konsystencja pod wpływem ciepła szybko sie zmienia